ACTROS RO – Cultivator Combinat

Noul cultivator combinat ACTROS RO vine în completarea gamei BEDNAR pentru prelucrarea solului. Este proiectat pentru mărunțirea și procesarea unui volum mare de resturi vegetale și pentru încorporarea lor în sol într-o singură trecere sau doar pentru decompactarea solului.

Avantajul acestui utilaj îl constituie cele două rânduri de discuri cu un diametru de 660 x 6 mm ideale  pentru mărunțirea unei cantități mari de resturi vegetale și 2 rânduri de dinți cu protecție verticală non-stop. Decompactează solul intens la o adâncime de 35 cm. Axa integrată reduce raza de întoarcere și permite utilajului să lucreze fără tăvălugi posteriori.

Fermierul poate alege tipul organelor active. Utilajul poate fi echipat cu dinți Active Mix care amestecă resturile vegetale cu solul. În plus poate fi echipat cu dinți Zero Mix. Aceștia doar decompactează în adâncime fără amestecarea solului și a resturilor vegetale. În funcție de tipul dinților, fermierul poate să opteze pentru tăvălugi posteriori de compactare în concordanță cu tipul de sol. Acest echipament va fi lansat pe piață cu lățimi de lucru de 3 și 4 m în vara anului 2020.