AGRARIA – Evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei

AGRARIA un evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei își deschide porțile acestei ediții între 18-21 aprilie în localitatea Jucu, județul Cluj. Membrii sectorului agricol au șansa de a se informa în aceste zile despre tendințe, noutăți în materie de servicii/echipamente și ocazia de a cunoaște profesioniști din aceste domenii sau colegi de breaslă, pentru a discuta experiențele proprii și de a se inspira.

AGRARIA este primul târg pe care DLG Intermarketing l-a realizat în România și care, din anul 1995 și până în prezent, și-a clădit, ediție după ediție, un nume puternic, devenind evenimentul agricol emblematic al Transilvaniei. Târgul reprezintă un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii dar și o reală platformă de comunicare unde participanții au oportunitatea de a încheia noi contracte, de a își consolida relațiile cu clienții tradiționali și de a discuta despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industria alimentară și zootehnie.

Zootehnia reprezintă punctul de atracție al expoziției, un concept dinamic, integrat, dedicat acestui sector: suprafață expozițională extinsă dedicată expoziției de animale de rasă, prezentări în ring, concursuri, bonitare,  conferințe și forumuri.

În cadrul programului de demonstraţii cu maşini agricole, vizitatorii au ocazia de a afla ultimele noutăți în domeniul tehnologiei agricole prezentate de firmele participante pe platforma de la Jucu și să vadă la lucru mașinile și echipamentele, producătorilor de mașini agricole.

Zona de demonstraţii pune la dispoziție un spațiu generos pentru 3 tipuri de demonstrații: Tractor şi Tractorist – Testarea abilităților în manevrarea tractoarelor, Tehnici moderne pentru protecţia plantelor, Tractoare inteligente.

”Fermierii și specialiștii din domeniul agriculturii, regăsesc la AGRARIA ultimele noutăți privind tehnica agricolă, soluții privind mecanizarea și inovațiile din domeniul zootehniei. De peste 29 de ani, AGRARIA oferă fermierilor soluţii adaptate şi tehnologie potrivită, în funcţie de specificul zonei și specificul culturilor, pentru a face performanţă în agricultură”, a transmis Corina Mareș, Directorul DLG Intermarketing, organizatorul Agraria.