AMIRAL NEO – fungicid sistemic pentru tratarea semințelor de grâu și orz destinate însămânțărilor

Tratamentul semințelor este primul pas pentru o agricultură performantă. Pentru că fermierii iscusiți știu asta, ALCEDO a introdus din acest sezon în portofoliul de PRODUSE ISCUSITE un nou fungicid pe bază de ipconazol 15 g/l, special creat pentru tratamentul semințelor de cereale păioase.

AMIRAL NEO este un fungicid sistemic din clasa triazolilor recomandat pentru combaterea agenților patogeni care se transmit prin semințe și sol. De ce este iscusit? Pentru că are proprietăți protective și curative și asigură combaterea excelentă a malurei comune.

De asemenea, are o formulare specială, microemulsie în apa, care asigură o acoperire foarte bună a semințelor și o colorare intensă a acestora. De ce vi-l recomandăm?

AMIRAL NEO oferă protecție și siguranță semințelor, favorizând răsărirea completă și rapidă a culturii, fără a fi necesară creșterea normei de semănat. Totodată, datorită modului de formulare, pe lângă acoperirea foarte bună a semințelor, îmbunătățește fluxul de semințe în timpul tratamentului.

Produsul se poate dilua în proporție de până la 1:8, pentru o acoperire cât mai uniformă a semințelor, fară a se depăși volumul de 10 litri soluție pe tona de semințe. Atenție! Sămânța se tratează cât mai aproape de data semănatului. Nu se tratează semințe cu umiditatea mai mare de 15%. Nu se păstrează sămânță tratată de la un sezon la altul.

Pentru mai multe informații apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https:https://aplicatia.alcedo.ro/