Ardeii Seminis pe gustul consumatorilor!

Garanția produselor SEMINIS este certificată în cei 30 de ani de colaborare cu producătorii agricoli din legumicultură.

Kaptur  este un hibrid cu creștere nedeterminată, timpuriu, recomandat atât pentru cultura în spații protejate, cât și în câmp, destinat deopotrivă pentru consum în stare proaspătă și pentru industrializare. Fructe de culoare verde intens ce virează în roșu aprins la maturitate, de dimensiuni mari în 2 sau 3 lobi au o greutate medie de aproximativ 200 g la cultura în spaţiu protejat, iar în câmp fructul nu depășește 130-150 g. Toleranța deosebită la condiții mai puțin favorabile de temperatură permit cultivarea timpurie a hibridului atât în spații protejate, cât și în câmp.

Kaprima este un hibrid cu creștere nedeterminată, timpuriu, recomandat atât pentru cultura în spații protejate, cât și în câmp. Fructe de culoare verde închis ce virează în roșu aprins la maturitate, predominant în 2 lobi au greutatea medie de 160-200 g. Hibridul se remarcă prin uniformitatea fructelor pe toată perioada de vegetație și prin potențialul deosebit de producție dar şi prin rezistența la boala petelor de bronz – TSWV (IR).

Pritannia F1 este un hibrid de ardei gogoşar, timpuriu, 80-85 de zile de la plantare care este recomandat atât pentru cultura în câmp, cât şi în spaţii protejate. Plantele sunt viguroase, compacte, cu internoduri scurte şi foliaj puternic, ce oferă o bună protecţie solară fructelor. Fructe sunt predominante în 4 lobi, greutate medie 180-200 g, de culoare roşu închis strălucitor, gust dulce.