Atenție la omizile defoliatoare din culturile de legume în câmp și spații protejate!

În perioada de vară-toamnă, culturile de legume în câmp și în spații protejate (țelină, mazăre, conopidă, varză creață, gulii, varză de căpățână, varză de Bruxelles, menta, pătrunjel, ridichi, sfeclă roșie, salată, fasole păstăi, fasole boabe etc.) sunt invadate de o serie de omizi defoliatoare care afectează grav productivitatea și calitatea recoltelor.

Pentru combaterea acestor dăunători vă recomandăm insecticidul biologic DIPEL DF, în doza de 0,5-1 kg/ha. Tratamentele se aplică atunci când se observă primele larve, preferabil în perioadele de hrănire activă și se repetă la intervale de 7-10 zile. Eficacitatea produsului în combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemănătoare cu cea a insecticidelor convenționale, administrate conform recomandărilor specialiștilor. Fiind un insecticid ce conține microorganisme naturale, utile, nu lasă reziduuri și nu are perioadă de pauză după recoltare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugam să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibila în AppStore sau Google Play: https://aplicația.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO