Atenție la pericolul atacului puricilor cruciferelor și a viespii rapiței!

ALFADONE 10 EC este un insecticid eficient, cu protecție de lungă durată În această perioadă, în zonele în care rapița a răsărit, dar și în cele în care a plouat și urmează ca rapița să răsară, apare pericolul atacului puricilor cruciferelor și a viespii rapiței.

În acest context, vă recomandăm să aplicați insecticidul ALFADONE 10 EC, un piretroid ce conține ca substanță activă alfa-cipermetrin 100 g/l.

Pentru cultura de rapiță, doza de aplicare este de 0,1 l/ha, ALFADONE 10 EC fiind compatibil cu majoritatea produselor de protecția plantelor. Pentru a crește și mai mult eficacitatea insecticidului este bine să aplicați și un ferilizant foliar, de exemplu fertilizantul foliar SULPER, cu un conținut ridicat de sulf, sub formă de tiosulfați.

Așadar, protejați-vă rapița de dăunători cu ALFADONE 10 EC. De asemenea, aplicați și fertilizantul SULPER pentru o cultură sănătoasă și profitabilă.

Vorbiți cu echipa Agrii despre aceste produse, dar și ce sfaturi tehnice vă oferă pentru o cultură de rapiță fară probleme: https://agrii.ro/contact/