Austral® Plus oferă o protecție superioară la tratamentul semințelor de cereale păioase

Austral® Plus un produs din portofoliul Syngenta oferă o protecție superioară la tratamentul semințelor de cereale păioase.

Componenta insecticidă din Austral® Plus acționează sub formă de vapori în sol, iar haloul de protecție creat în jurul seminței este mult mai mare și dens. Acest fenomen este datorat efectului gazos al substanței active teflutrin, mai pronunțat de sute de ori decât orice alt insecticid din clasa piretroizilor (conform studiului publicat în Manualul de Pesticide din Marea Britanie).

Astfel, dăunătorii de sol sunt mult mai bine controlați de Austral® Plus, pe lângă viermii sârmă, produsul este omologat și pentru combaterea larvelor de Zabrus tenebrioides. Acest dăunător sapă galerii în sol, urcă și coboară la suprafață pentru a ingera frunzele plantei, lăsând apoi la suprafață nervurile neconsumate ale frunzei sub forma de mici ghemotoace.

Datorită efectului gazos excelent, Austral® Plus reușește să pătrundă în aceste galerii și în crăpăturile solului, controlând cu succes acest dăunător.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa https://www.syngenta.ro/austral-plus