Bayer la Ziua Porumbului

Reprezentantul partenerului BayerDaniel Stanciu, Manager portofoliu porumb, a ţinut să precizeze că şi în acest an, ca de altfel la fiecare ediţie a celui mai titrat eveniment din sudul României, Ziua Porumbului, compania a participat cu noutăți în materie de hibrizi și produse pentru protecția plantelor.

“Cu ajutorul hibrizilor și a produselor de protecția plantelor, soluții cunoscute de fermieri pentru performanţă şi eficienţă, dar şi cu programul inovator Climate FieldView, facem un pas important în agricultura digitală a viitorului, minimizând astfel pierderile şi maximizând producţiile. Acest produs revoluționar pentru agricultura de precizie este un instrument ce marchează trecerea la agricultura digital, care permite folosirea eficientă a resurselor și maximizarea performanțelor în fermele din România.

Şi în această toamnă clienții Bayer pot beneficia de cea mai bună experiență pe parcursul sezonului. Pentru cultura de porumb, Bayer va completa portofoliul cu șase hibrizi noi, cu un potențial ridicat de producție, o toleranță crescută la secetă și un pachet agronomic foarte bun, adaptat condițiilor climatice din ţara noastră. Suntem în continuare flexibili la schimbările de mediu și încercăm să fim aproape de fermieri. Ca lider incontestabil în protecția culturii de porumb, oferim tehnologii complete împotriva buruienilor și soluții flexibile în privința perioadelor de aplicare. Folosind produsele Bayer, fermierii vor avea garanţia producţiilor de calitate”, a ţinut să specifice specialistul Daniel Stanciu.