Brânză-n coajă de brad de la Rotbav, produs 100% natural, promovat de Junii din Ţara Bârsei

Studenţii Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală implicaţi în proiectul Junii din Ţara Bârsei, care au promovat  Brânză-n coajă de brad de la Rotbav au fost: Daniel Dicu, Cristina Golea, Petruţa Nan, Luciana Gurgu, Nicoleta Rusu, Anca Budescu, Georgiana Niculescu şi Alexandru Stroescu.

“Brânză-n coajă de brad de la Rotbav este un produs de înaltă calitate şi 100% natural. Ferma Căţean din localitatea Rotbav, judeţul Braşov este locul în care tradiţia şi esenţele româneşti sunt “Acasă”. Din fermă pleacă către consumator produse care satisfac şi cele mai pretenţioase papile gustative, produse care îmbină atât izul vremurilor de demult cât şi gustul prezentului. Brânza-n coajă de brad, este un produs tradiţional făcut la fermă dintr-un amestec de lapte de oaie şi vacă, un produs care are un loc bine meritat la cele mai festine mese. Prin motto-ul ales de Junii din Ţara Bârsei: De vrei să trăieşti regeşte mănâncă româneşte! ne-am propus să încurajăm românii să susţină producătorii locali, tradiţiile şi să răsplătească mâinile trudite pentru că acolo unde este muncă trebuie să fie şi răsplată”, a subliniat Luciana Gurgu, coordonatorul echipei de studenţi- Junii din Ţara Bârsei.