Bucharest Food Summit 2019, cel mai important eveniment de business

Bucharest Food Summit 2019, cel mai important eveniment de business are loc în perioada 12-13 noiembrie la Academia de Studii Economice din București și la Hotel Sheraton. După succesul înregistrat la prima ediție, din 2018, ediția din acest an şi-a propus să reunească reunească personalități importante din mediul de afaceri, academic, politicieni, precum și autorități din structurile administrative.

Manifestarea se adresează oamenilor de afaceri din domeniul agriculturii, producției alimentare, producției de băuturi și HORECA, constituind o bună ocazie de a lua contact cu cele mai noi informații privind mediul de business autohton, dar și cu ultimele noutăți în materie de finanțare, criza forței de muncă, relația dintre producători și retaileri, oportunități de afaceri sau branding-ul României cu produse unicat. Invitat special este celebrul Hardy Schloer, cel care a prognozat căderea puternică a indicelui Dow Jones, cel mai important indice al pieței de capital la Bursa din New York, cofondator al companiei Raven Pack, care livrează rapoarte de analiză și prognoză unor mari instituții financiare din întreaga lume, președinte al Schloer Consulting Group și COO al Prisma Analytics.

Printre speakerii conferinței Bucharest Food Summit se mai numără și Bogdan Marius Chiritoiu, președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Constantin Neacșu, președinte CEC Bank, Nicolae Badea, fondator și CEO al Computerland România, Jean Valvis, antreprenor și CEO Valvis Holding, Gabriel Biriș, partener fondator, Casa de avocatură Biriș-Goran, László Borbély, Consilier de Stat, Cabinetul Primului Ministru, precum și alte nume importante din mediul de business autohton. Bucharest Food Summit este organizat de Event Space, în colaborare cu CEC Bank, HORAOrganizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, ASPES – Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale, FIHR – Federația Industriei Hoteliere din România și Academia de Studii Economice București.