Carrefour introduce în ofertă, prin noua campanie, “lădița cu verdețuri”!

Carrefour introduce în ofertă, prin noua campanie, o lădiță cu verdețuri, la preț unic, de 19.99 lei, prima dintr-o serie de lădițe cu legume cultivate local. Aceasta conține 25 de articole provenind de la Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, de la producători din programul Creștem România BIO aflați în primii ani de conversie la agricultura ecologică, dar și de la fermieri din țară, cu care Carrefour are contracte sezonier.

Lădița cu verdețuri conține 1 kg de spanac, 4 legături de ceapă verde, 4 legături de lobodă, 4 legături de ridichi, 4 legături de usturoi verde, 2 legături de leuștean, 2 legături de mărar, 2 legături de pătrunjel și 2 bucăți de salată verde. Această primă lădiță este disponibilă pe rafturile hipermarket-urilor Carrefour și online, în platforma Bringo, până pe 15 mai.

„Anul acesta, iarna caldă a grăbit producția, ne-a impiedicat să urmăm calendarul agrar firesc și ne-am văzut în fața unei situații greu de gestionat, fără un suport real. Un surplus de produse pe care, teoretic, nu am fi putut să le vindem, dacă nu am fi avut sprijinul Carrefour, care ne-a preluat legumele”, a declarat Paul Piper, producător local din Arad.

„Aplicăm o strategie pe termen lung de dezvoltare a segmentului agricol, prin transferul de expertiză către micii fermieri, creșterea capacității logistice și accesul la piață și tehnologie, de care producătorii locali au atât de mare nevoie”, a declarat Anca Damour, Membru în Comitetul Executiv al Carrefour România.

Carrefour va dona echivalentul a 25% din valoarea fiecărei lădițe vândute până pe 15 mai către Fundația pentru Dezvoltarea Agriculturii pentru a susține implementarea de programe sustenabile în agricultură.