Câștigă din start lupta împotriva buruienilor cu Arcade®!

Arcade® este un erbicid selectiv, pelicular, flexibil până în postemergență timpurie, recomandat în cultura cartofului pentru controlul preemergent al gramineelor anuale şi al dicotilelor.

Erbicidul combină acţiunea a două substanţe active de tip tiocarbamaţi – prosulfocarbul şi triazinone – metribuzin. Produsul Arcade este preluat din sol prin sistemul radicular şi coleoptil prevenind germinarea şi creşterea buruienilor sensibile. Acţiunea erbicidului este întărită de o bună pregătire a terenului şi o bună umiditate în sol.

Arcade este un erbicid selectiv, pelicular, cu mare flexibilitate în aplicare, recomandat în cultura cartofului pentru controlul preemergent al gramineelor anuale şi al dicotilelor. Performanţa lui este dată de îmbinarea a două substanţe active, care se potenţează reciproc, având spectru de combatere larg, peste 90% din buruienile cunoscute la cartof.

Sigur pentru cultură, erbicidul este preluat din sol prin sistemul radicular şi coleoptil, prevenind astfel germinarea și creşterea buruienilor sensibile. Acțiunea sa este întărită de o bună pregătire a terenului și o bună umiditate în sol.

Descoperă în broșură cum poți obține mai mult control asupra buruienilor, mai multă flexibilitate în aplicare și o protecție îndelungată cu Arcade®: bit.ly/SyngentaArcade.