Ce produs puteți alege pentru furnizarea în optim a fosforului încă din primele stadii de vegetație?

FoliMAX Maizy-IQ este fertilizantul inteligent ce poate fi aplicat foliar la culturile cultivate pe orice tip de sol, fiind solubil în apă cu pH alcalin și scăzând pH-ul acesteia. Este omologat la floarea soarelui, porumb, rapița, cereale păioase, cartof, legumicultură și vița de vie.

Are un conținut foarte ridicat de fosfor și conține, de asemenea, potasiu și magneziu. În plus, furnizează plantelor zinc, microelement cu rol foarte important, mai ales pentru cultura porumbului. Se recomandă să se aplice în doză de 3,0 – 5,0 litri/ha începând cu faza de 4 frunze, într-un volum de soluție de stropit de minim 250 litri/ha la majoritatea culturilor, la intervale de 10-14 zile între tratamente. Atunci când plantele au un foliaj redus sau la tratamentele preventive, doza maximă se poate reduce la jumătate.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastră vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră. Informații găsiți și în aplicația ALCEDO, disponibilă în AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO