Ceremonia de lansare a programului ”Tineri Lideri pentru Agricultura” seria a IV-a a avut loc ieri la Complex Herăstrău din București!

Clubul Fermierilor Români a organizat luni, 24 octombrie, la Complex Herăstrău din București ceremonia de lansare a programului ”Tineri Lideri pentru Agricultura” seria a IV-a, o ocazie specială de a le ura bun venit tinerilor fermieri care au fost selectați să participe la program anul acesta.

La ceremonie au participat atât tinerii din seria a IV-a care așteptau cu nerăbdare să înceapă cursurile, cât și tineri din seriile anterioare, care le-au împărtășit noilor colegi din experiențele pe care le-au trait ei în cadrul programului. În cadrul evenimentului au fost selectați 110 tineri fermieri care vor participa la seria din acest an.

„Tineri Lideri pentru Agricultura” este un program organizat de Clubul Fermierilor Romani, care acordă burse tinerilor care se implică în activitatea din agricultură.

Programul Tineri Lideri pentru Agricultură pregătește tineri, copii de fermieri, pentru a prelua afacerea familiei și pentru a-și asuma rolul de lideri in comunitățile rurale. În lunile ce vor urma, cursanții vor parcurge o curriculă atent dezvoltată și menită să îi antreneze pentru a deveni lideri în elita agriculturii românești și europene.

Programul se adresează tinerilor cu vârsta de până la 35 ani, absolvenți de facultate, provenind din familii de fermieri cu exploatația înregistrată la APIA. Cursurile sunt GRATUITE și se desfășoară la București în perioada octombrie 2022 – martie 2023.