Cornel Cărămizaru va coordona  începând cu 1 octombrie activitatea FrieslandCampina din Spania și Portugalia

După 4 ani în funcţia de  Managing Director al FrieslandCampina România, Cornel Cărămizaru este numit Managing Director Spania & Portugalia, mandatul sau începând cu data de 1 octombrie 2019.

ʺAnul acesta a fost un an record pentru FrieslandCampina România și pentru brandul Napolact. Acest lucru m-a făcut să mă uit în urmă la tot ce am realizat în cadrul acestei companii, nu doar la cei 4 ani de mandat, ci la toți cei aproape 9 ani petrecuți alături de o echipă minunată. Elementul esențial al succesului acestei perioade a fost creșterea. Ne-am dezvoltat că organizaţie, am crescut brandul Napolact la un nivel pe care nu cred că mulți îl sperau, am investit în segmentul lactatelor ecologice, contribuind semnificativ la creșterea acestei categoriiʺ, a precizat Cornel Cărămizaru, Managing Director FrieslandCampina România.

Cornel Cărămizaru are o carieră de peste 23 de ani în industria bunurilor de larg consum. S-a alăturat echipei FrieslandCampina România în 2011, ocupând funcția de Sales Director. În 2016 a fost numit Managing Director, fiind primul român la conducerea FrieslandCampina România. Sub îndrumarea lui, Napolact a devenit brandul numărul unu în lactate, compania având o redresare spectaculoasă, trecând pe profit la un an de la începerea mandatului. De asemenea  Cornel Cărămizaru a investit în linia de producție de la Cluj și a lansat programul de susținere a fermierilor ʺFarmers 2 Farmersʺ.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezentă pe piață din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.