Cropshield – scutul culturilor contra arșiței!

Cropshield este un fertilizant ce optimizează atât nutriția cu calciu, cât și regimul hidric în perioadele de secetă și insolație. De asemenea, protejează planta împotriva arșiței și crește rezistența plantei la atacul bolilor și al dăunătorilor. Cum acționează Cropshield?

La aplicarea foliară, creează un film de microparticule care reflectă în mod selectiv razele soarelui, permițând doar transferul luminii vizibile. În același timp, reflectă marea majoritate a razelor ultraviolete (UV) și a celor infraroșii (IR). Astfel, are o acțiune protectiva, fiind un veritabil “scut” de protecție pentru plante, fata de stresul termic și al arsurilor ce pot apărea în perioadele caniculare. Aplicat că tratament foliar sau la sol, disponibilizează calciul pentru plante, acesta fiind furnizat în cantități optime pe timpul stadiilor de dezvoltare activa a acestora și contracarează apariția unor boli fiziologice în plante.

Atenție! A nu se amestecă Cropshield cu produse pe bază de fosfor sau cu produse care nu pot tolera un nivel ridicat al pH-ului.

Pentru mai multe informații despre oferta noastră, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreagă ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicația.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO