Cu Mierea de Scorţeni viaţa este mai dulce şi mai sănătoasă!

Mierea de albine este unul dintre cele mai sănătoase alimente fiind recunoscută pentru multiplele beneficii pe care le aduce organismului.

Echipa studenţilor “Mierifici” de la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală formată din: Alin Apostu, Elena Alexandru, Iulian Barbu, Marian Bîrligiu, Livia Coman, Mihael Crăciun, Daniela Dobre, Marius Giuglan, Andrei Grigore şi Diana Ion au prezentat produsul “Miere de Scorţeni”.

“Faptul ca mierea de albine este un aliment sănătos nu este o noutate. De aceea Echipa Mierificii şi-a propus să promoveze un produs tradiţional din stupina producătorului local Vlad Gheorghe Alin, din comuna Scorţeni, judeţul Prahova. Mierea de Scorţeni promovată de noi în acest proiect, conţine un complex de elemente nutritive benefice organismului fiind totodată un bun adjuvant medicinal în multe afecţiuni. De aceea am ales ca motto-ul de promovare să fie:  Viaţa este mai dulce şi mai sănătoasă cu Mierea de Scorţeni!”, a concluzionat Elena Alexandru, coordonatorul echipei de studenţi.