Descoperiți portofoliul de cereale de primăvară Biocrop!

Culturile de cereale păioase reprezintă o prioritate pentru agricultura românească prin importanța pentru economie, suprafețele extinse cultivate pe tot teritoriul țării, dar mai ales prin aportul semnificativ al recoltelor în nutriția oamenilor și a anumitor animale. Pentru a obține culturi performante și profitabile, profesioniștii din agricultură știu că, dincolo de tehnologia folosită, factorul determinant este dat de calitatea semințelor utilizate în culturi, genetica și potențialul genetic productiv al soiului ales.

Printre furnizorii de top de semințe certificate de pe piața locală se regăsește compania românească Biocrop, care pune la dispoziția fermierilor români soiuri de cereale păioase de mare performanță, pe deplin adaptate condițiilor agricole și climatice din România.

Biocrop are în portofoliul comercial o varietate mare de semințe, această diversitate oferind posibilitatea fermierilor din fiecare regiune să dispună de soiuri adaptate zonei respective. Fie că vorbim de grâu, orz sau triticale, rezultatele bune de producție, rezistența semințelor la boli și în condiții de stres termic, precum și indicii superiori de calitate ai recoltelor, valorifică investițiile făcute de fermierii care au semănat produse Biocrop.

Soiurile de grâu Biocrop au calități excelente de panificație și potențial ridicat de producție, fiind adaptate pedoclimatic și cu randament superior în tehnologie intensivă.

TRISO este un soi de grâu semi-timpuriu / calitate ELITA panificației. Soiul prezintă:

-Potențial mare de producție;

-Excelentă capacitate de înfrățire;

-Conținut proteic foarte mare;

– Toleranță ridicată la înclinare și frângere.

Pentru mai multe informații vizitați www.biocrop.ro și contactați echipa de vânzări #biocrop!