DRC 564 cel mai apreciat hibrid de tomate cherry din portofoliul Seminis

O combinație unică a aspectului comercial și a gustului deosebit, întregită de o capacitate de producție remarcabilă fac din DRC 564 cel mai apreciat hibrid de tomate cherry pretabil la recoltare în ciorchine.

Hibrid cu creștere nedeterminată de tomate tip cherry destinate consumului în stare proaspătă, poate fi cultivat atât în sere și solarii încălzite, cât și în condiții de temperatură relativ mai scăzută, recomandat pentru cultura pe ciclul I de producție sau pe ciclul prelungit, atât pentru recoltare în ciorchine, cât și fruct cu fruct. DRC 564 formează plante cu un port compact puternic și viguros.

Hibridul prezintă distanța dintre internoduri mică, coaja rezistentă, toleranţă excelentă la crăpare, prindere bună a fructelor pe ciorchine. Este rezistent la: ToMV, TSWV, Fol: 0,1, Va, Vd, Ma, Mi, Mj. Greutatea medie a fructului este cuprinsă între 18-25 gr, depinzând de tipul de cultură. De asemenea, fructele  sunt foarte dulci şi au un gust deosebit de bun. De culoare roșu aprins şi uniformitate excelentă pe toată perioada de vegetație, fructele se pot recolta foarte ușor.