Fermierii români vor fi premiați în cadrul Pria Agriculture&Gala Fermierilor Romani în 8 septembrie 2020, organizat de PRIAevents in parteneriat cu APIA

PRIAevents în parteneriat cu APIA, vă invită să luați parte la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România, ediția a 11-a. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora și vom reuni fermierii din toată Romania.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din România, online aici: https://bit.ly/2EVgsQf, unde ne vor urmări mii de fermieri din toată țara,  dar și onsite la Radisson Blu Bucharest, unde se vor ține discursurile și va avea loc Gala de Premiere,  în 8 septembrie 2020, începând cu ora 10,30.
Mai ales în acest an, care s-a dovedit a fi mai dificil, Gala Pria este dedicată fermierilor români ce au investit resurse, foarte multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului și astfel au contribuit la dezvoltarea sau menținerea agriculturii României pe un loc bun în UE.

Partenerii Principali ai evenimentului sunt MEGA IMAGE, CEC Bank, CORTEVA Agroscience, Groupama Asigurări, KWS Semințe, LAPAR, APPR și AgroTransilvania Cluster.

Mai ales în acest an, care s-a dovedit a fi mai dificil, Gala Pria este dedicată fermierilor români ce au investit resurse, foarte multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului și astfel au contribuit la dezvoltarea sau menținerea agriculturii României pe un loc bun în UE.

Vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români care au investit capital românesc, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura noastră, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate și nu numai.

În cadrul conferinței dezbatem alături de fermieri, autorități, companii conexe, presă și găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

Punem fermierii în legătura cu finanțatorii și supermarketurile și găsim soluțiile de colaborare.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume.  România acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale. Cum îl putem crește? Cum putem ajuta fermierii? Care sunt poveștile lor de succes? Cu ce provocări se confruntă în această perioadă? Ce oportunități își pot crea?

Răspunsurile la aceste întrebări le vom afla în cadrul Pria Agriculture & Gala Fermierilor Romani, dar vom dezbate și teme importante despre măsurile și ajutorul  pentru fermieri, plata subvențiilor, fondurile europene, agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă .

Lectorii care au acceptat invitația noastră sunt:

Adrian OROȘ Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Adrian PINTEA
Director General, APIA

Valeriu TABARĂ – Președinte, Academia de Sțiințe Agricole

Ramona IVAN – Director Direcția Relații cu Instituții Naționale și Internaționale, CEC Bank

Diana ZAHARIA – Category Group Manager F&V,MEGA IMAGE

Maria Cîrjă – Marketing Manager Romania & Moldova, Corteva Agroscience

Nicolae SITARU
– Președinte, APPR

Nicu VASILE – Președinte, LAPAR

Felix ARION – Administrator,  Director General, AgroTransilvania Cluster

 

Participați la cea mai importanta conferință destinată agriculturii din România, dezbateți cele mai importante teme pentru agricultura României alături de reprezentanți ai autorităților și presă.

„Conferința PRIA Agriculture reprezintă cel mai important eveniment din această toamnă pentru agricultură și reunește reprezentanți ai autorităților, asociații, fermieri și companii care activează în agricultură. Mai ales în acest an dificil, nu puteam să nu premiem fermierii în cadrul Galei PRIA Romanian Farmers! Vom afla chiar de la ei cum a fost acest an și ce probleme au, ce provocări și cum prevăd ei ca vor fi următorii ani”, declară Raluca Voivozeanu, organizatoarea PRIA Agriculture și a Galei PRIA Romanian Farmers. “Adunăm roadele, facem bilanțul lui 2020 și discutam alături de oamenii importanți din agricultură despre temele esențiale pentru dezvoltare și despre 2021″,  a  mai adaugat Raluca Voivozeanu.

PRIA Agriculture face parte din seria conferințelor PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei. La ediția din acest an vom reuni mii de participanți online și zeci de participanți onsite, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe:  https://priaevents.ro/pria-agriculture-si-gala-fermierilor-romani-2020/

Priaevents