FieldView, Tecnoma și Berthoud revoluționează împreună tehnologia de pulverizare agricolă și utilizarea datelor agronomice în Europa

La AgriTechnica, FieldView, Tecnoma și Berthoud au dezvăluit un parteneriat revoluționar.

La AgriTechnica, trei inovatori digitali în agricultură, FieldView, Tecnoma și Berthoud, au dezvăluit un parteneriat revoluționar care va redefini tehnologia de aplicare a lucrărilor agricole prin pulverizare și utilizarea acestor date în Europa. Această alianță strategică oferă fermierilor instrumente de ultimă generație pentru vizualizarea îmbunătățită a datelor, monitorizarea performanței pulverizatoarelor în timp real și luarea deciziilor bazate pe date în domeniul protecției culturilor și pulverizării. Integrarea tehnologiei FieldView direct în procesul de fabricare a pulverizatoarelor Tecnoma și Berthoud echipate cu ISOBUS sau alte formate patentate, va revoluționa industria.

Această alianță își propune să îmbunătățească valoarea utilizării produselor, atât pentru clienții FieldView cât și pentru Tecnoma și Berthoud. FieldView, o soluție digitală de referință pentru agricultură marca Bayer, furnizează informații bazate pe date precise din câmp pentru optimizarea operațiunilor și deciziilor agricole. Tecnoma și Berthoud excelează în proiectarea și fabricarea echipamentelor de pulverizare agricolă. Clienții care investesc în pulverizatoarele Tecnoma și Berthoud vor obține acum acces direct la integrarea fără probleme a echipamentelor cu FieldView la achiziție. Fermierii din Regatul Unit, Polonia, Ucraina, România, Ungaria, Bulgaria și Republica Cehă vor primi hardware, software și un abonament FieldView valabil un an.

Paul Serin Moulin, EMEA Digital Partnership Manager comentează: “Anticipăm că fermierii noștri vor fi cu un pas mai aproape de înțelegerea eficienței și performanței culturilor lor. Vizualizarea și monitorizarea atentă a activităților de pulverizare, corelate cu analiza randamentului, îi va ajuta să facă invizibilul vizibil. Tecnoma și Berthoud, aflați în fruntea dezvoltării tehnologiilor de pulverizare de precizie, sunt parteneri evidenți pentru a avansa împreună în direcția unei agriculturi mai durabile.”

Producătorii agricoli pot accesa analize detaliate din confortul propriilor case pentru luarea deciziilor eficient, prin sincronizarea hărților de aplicare ale pulverizatorului. FieldView, ca soluție digitală preferată de majoritatea fermierilor, le va oferi posibilitatea să înregistreze, să vizualizeze și să analizeze performanța lor în timp real, în timp ce desfășoară o operațiune în câmp cu pulverizatorul Berthoud sau Tecnoma.

Tecnoma și Berthoud duc compatibilitatea la un nivel superior, livrând pulverizatoare pre-echipate cu tehnologia avansată de agricultură de precizie a FieldView, inclusiv hardware-ul necesar – care cuprinde FieldView Drive, cabluri și kituri de montare. Procesul de integrare este simplificat, fermierii având nevoie doar să conecteze iPad-ul și să se autentifice în contul lor FieldView pentru o subscripție gratuită pe un an și asistență personalizată la început.

François-Xavier Janin, Self-Propelled, Innovation and Services Director: “Dorim să oferim clienților noștri acces la cele mai recente inovațîi în agricultură digitală, astfel încât să poată atinge obiectivele lor de mediu și productivitate. Combinarea FieldView cu ultimele noastre tehnologii de pulverizare selectivă, cum ar fi Sniper, le va permite clienților noștri să își crească performanța, să economisească timp, să reducă utilizarea produselor de protecție a culturilor și să reducă costurile. O combinație câștigătoare.”

FieldView este produsul emblematic marca Bayer, contribuind direct la consolidarea produselor de agricultură digitală ale companiei. Peste 89 de milioane de hectare de teren sunt abonate FieldView la nivel global, deși a fost lansat inițial doar în Statele Unite. FieldView oferă fermierilor perspectiva înțelegerii datelor din câmpurile lor, astfel încât aceștia să poată lua decizii de operare mai informate pentru a optimiza randamentele, a maximiza eficiența și a reduce riscul. Contactați reprezentantul local Bayer sau vizitați FieldView.com pentru mai multe informații.

Despre Bayer

Bayer este o companie globală cu competenţe cheie în domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sănătate şi agricultură. Produsele şi serviciile oferite sunt special concepute pentru a fi în beneficiul oamenilor, contribuind la depăşirea provocărilor uriaşe pe care le presupune o populaţie globală în creştere şi îmbătrânită. Bayer se angajează să impulsioneze dezvoltarea durabilă și să genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. În același timp, Grupul își propune să-și crească puterea de câștig și să creeze valoare prin inovare și creștere. Marca Bayer reprezintă încredere, fiabilitate și calitate în întreaga lume. În anul fiscal 2022, Grupul avea aproximativ 101,000 de angajaţi şi a înregistrat vânzări de 50,7 de miliarde Euro. Cheltuielile cu Cercetarea şi Dezvoltarea s-au ridicat la 6,2 miliarde de Euro. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să accesaţi www.bayer.com.