Gala Premiilor Business Press – o recunoaştere a tuturor valorilor din agricultură!

Într-un an atipic pentru agricultură, aşa cum l-au descris mulţi dintre specialiştii domeniului, reprezentanţii revistelor Business Press Agricol şi Cotidianul Agricol au fost aproape de producătorii agricoli şi de reprezentanţii companiilor din agribusiness care contribuie la dezvoltarea acestui sector vital.

În data de 22 noiembrie la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti în aula Carol I a avut loc Gala anuală a Premiilor Business Press Agricol, un eveniment de suflet, realizat cu multă trăire şi dedicat tuturor valorilor din agricultură.

“Revista Business Press Agricol este şi va fi aproape de dumneavoastră cei mai importanţi actori din agricultură. Cu această ocazie dorim să mulţumim tuturor asociaţiilor profesionale din domeniul agricol care ne-au acordat încrederea, dar şi reprezentanţilor companiilor din agribusiness care contribuie la dezvoltarea acestui sector vital. Ne bucurăm de o bună colaborare cu toţi cei implicaţi în acest domeniu şi suntem convinşi că vom avea un parteneriat de lungă durată. Aşadar, astăzi vom premia cele mai meritorii realizări din domeniu într-un eveniment de suflet, realizat cu multă trăire, într-o aulă splendidă! ”, a ţinut să sublinieze Geo Beldiman, directorul general al publicaţiei, în deschiderea evenimentului.