Gala premiilor de excelență la Dicor Land

Sfârșitul lunii ianuarie a venit în haine de sărbătoare la Dicor Land. La sediul firmei din Braniștea, Galați, au fost prezenți reprezentanți de top ale celor mai mari companii de utilaje agricole din Europa.

Compania a organizat evenimentul Annual Business Review 2022 – Dicor Land, cu scopul de a prezenta și sărbători, totodată, împreună cu partenerii și angajații, încheierea cu succes a încă unui an agricol. 

La prima parte a evenimentului au participat doar echipele Dicor Land, iar discuțiile s-au axat pe rezultatele obținute. De-a lungul celor 12 ani de activitate, Dicor Land a pus și pune mare preț pe echipe, angajați și rezultate. Această întâlnire a subliniat importanța dezvoltării pe plan personal, a fiecărui angajat dar și eficiența muncii în echipă, atuuri deprinse din numeroasele cursuri organizate de-a lungul anului.

Reprezentanți din managementulde top al companiilor partenere s-au alăturat apoi evenimentului și, unul câte unul, au vorbit despre colaborarea de succes pe care fiecare dintre companii o are cu Dicor Holding. Au luat cuvântul, rând pe rând, reprezentanți ai Maschio Gaspardo, Lemken, Irtec, Olimac, Pronar, Madara, Valmont, Kramp.

Fiind vorba despre un eveniment de celebrare a succesului, nu au lipsit premiile. Dicor Land a primit trofeul de excelență din partea companiilor menționate și a oferit, deasemenea, diplome care să marcheze parteneriatele de succes. În plus, fiecare partener în parte a oferit companiei Dicor Land diplome și cadouri.

Cât despre anul 2023, Dicor Land are planuri ambițioase, iar expansiunea va fi cel puțin la fel de accelerată ca anul ce tocmai s-a încheiat, prin noi puncte de lucru, magazine de piese de schimb, extindere portofoliu de produse, service 24/7, precum și menținerea cifrei de afaceri și a alocării de resurse pentru a susține dezvoltarea companiei și dezvoltării profesionale a angajaților.

https://www.facebook.com/dicorlandsrl/photos/a.790715801122880/2103693346491779/