Grupul de firme Safir duce mai departe tradiţia gustului românesc

Grupul de firme Safir participă în toamna anului 2019 la Târgul Anuga, cel mai important târg de produse alimentare, fixându-şi ca obiective întâlnirea cu clienţii externi, analiza pieţei şi a tendinţelor din industria cărnii, dar şi identificarea de noi clienţi şi furnizori.

Târgul Anuga 2019 va avea loc la Koln, Germania, în cadrul Complexului Expoziţional Koelnmesse, în perioada 5-9 octombrie 2019.

Cu o traditie de aproape un secol, Anuga s-a dovedit a fi un eveniment de o importanţă maximă pentru producători, participarea reprezentând o experienţă interesantă, dar şi posibilitatea de a explora trendurile, inovaţiile tehnologice din industria în care activează şi de a lega viitoare posibile parteneriate.

Grupul de firme Safir va participa la Anuga prin accesarea programelor naţionale de promovare a exporturilor, programe care ajută producatorii români să se dezvolte la nivel internaţional, facilitând exporturile şi participarea la târguri şi expoziţii relevante din afara ţării.

Avantajele participarii Grupului de firme Safir la acest eveniment expoziţional de mare amploare este posibilitatea de promovare, de creştere a vizibilităţii şi a credibilităţii ca producător român, dar şi contactul direct cu tendinţele pieţei şi aşteptările clienţilor.

Ca producător de carne cu gust adevărat de pui, Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu 28 ani de experienţă în industria cărnii, este un partener de încredere, atât pentru importaţi jucători din segmentul HoReCa, cât şi pentru marile lanţuri de magazine internaţionale prezente în România.