Hibrizi noi de ardei gogoșar din portofoliul Seminis!

PRITANNIA F1 este un hibrid nou de ardei gogoșar, timpuriu, 80-85 de zile de la plantare, recomandat pentru spații protejate și în câmp.

Hibridul asigură plante viguroase, compacte, cu internoduri scurte și foliaj puternic, ce oferă o bună protecție solară fructelor și o rezistență excelentă la: Tm/BS. Fructele predominante în 4 lobi, greutate medie cuprinsă între 180-200g, de culoare roșu închis strălucitor la maturitate, au gust dulce și grosimea pulpei este, în medie, cuprinsă între 8-9 mm. Hibridul prezintă o toleranță deosebită la condiții mai puțin favorabile de temperatură. PRITANNIA F1 este destinat pentru consum în stare proaspătă și industrializare.

CARCASSONE F1 este un hibrid nou de ardei gogoşar cu maturitate timpurie (90 zile de la plantare) care formează plante viguroase, cu talie mai redusă, fapt ce le conferă o foarte bună stabilitate în câmp.

Foliajul compact, de culoare verde închis, dens, oferă o excelentă protecţie solară fructelor. Fructele au peduncul scurt în 4 lobi, culoarea roşu închis la maturitate, cu o greutate medie cuprinsă între 150-170g, cu dimensiunea medie 6x9cm, grosimea pulpei în medie cuprinsă între 7-8mm și cu un gust dulce. Hibridul este foarte tolerant la temperaturi ridicate și are capacitatea de a-şi valorifica bine potenţialul ridicat de producţie chiar şi în anii mai puţin favorabili din punct de vedere climatic. Hibridul rezistent la: Tm.

https://universalsem.ro/seminis/ardei-gogosar/