ICL PKpluS asigură un aport stabil și echilibrat de substanțe nutritive în sol!

ICL PKpluS® este o nouă generație de îngrășământ PK (fosfor și potasiu) sub formă de granule, care conține Polysulphate. Aceste îngrășăminte sunt formule echilibrate cu P și K, fără azot (N), dar cu o pachet complex de elemente secundare, cum ar fi sulf (S), magneziu (Mg) și calciu (Ca).

Am dezvoltat gama ICL PKpluS ca răspuns la cererea tot mai mare de magneziu și calciu, precum și ca urmare a faptului că se conștientizează tot mai mult importanța sulfului. Aceste produse din gama noastră de îngrășăminte le oferă fermierilor posibilitatea de a adopta noi strategii în vederea unei fertilizări echilibrate.

Când se aplică îngrășăminte ICL PKpluS?

Fosforul și potasiul sunt substanțe nutritive esențiale pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a culturilor agricole. În primele etape de creștere, planta are cerințe de azot foarte mici, dar are nevoie de fosfor și potasiu pentru o creștere și o dezvoltare optimă.

Aplicați fertilizarea de bază cu îngrășământul ICL PKpluS înainte de semănat sau plantare. Acest lucru va asigura un start optim al culturii.

Utilizarea îngrășământului ICL PK pluS va face posibilă separarea fertilizării de bază de aplicarea azotului și furnizarea de azot după germinare, exact atunci când plantele au nevoie de el, în forma potrivită în funcție de condițiile climatice. Acest lucru va evita pierderile nedorite. Cu ajutorul îngrășămintelor ICL PKpluS, puteți obține o eficiență mai mare a utilizării azotului fără pierderi inutile și efecte negative asupra a mediului.

ICL PKpluS asigură un aport echilibrat de nutrienți

Aplicarea îngrășământului ICL PKpluS înainte de însămânțare sau plantare va asigura o aprovizionare de bază cu substanțe nutritive echilibrate pentru toată perioada de vegetație. De asemenea, îngrășământul ICL PKpluS poate oferă o nutriție completă pentru leguminoasele care captează azotul atmosferic și nu au nevoie de fertilizare cu azot.

Îngrășământul ICL PKpluS asigură un aport stabil și echilibrat de substanțe nutritive în sol. Aceasta este o soluție ideală în cazurile în care paiul sau reziduurile post-recoltare sunt îndepărtate de pe câmp sau în care utilizarea azotului este restricționată prin lege. Prin aplicarea îngrășămintelor ICL PKpluS, se reduce riscul de apariție a carențelor de Ca, Mg și Sulf. Astfel, asigurară o producție ridicată și de înaltă calitate.