Directorul executiv al APPR Alina Crețu a anunțat, schimbări majore în cadrul Asociației Producătorilor de Porumb din România.

Directorul executiv al APPR Alina Crețu a anunțat, în cadrul unei întâlniri organizată cu presa agricolă, la finele lunii decembrie, la hotelul Capital Plaza din București, schimbări majore în cadrul Asociației Producătorilor de Porumb din România.

“Actualul președinte al asociației, Arnaud Perrein, nu va mai candida, la alegerile din 5 februarie 2020, pentru un nou mandat de președinte anul viitor. Pe parcursul ultimelor săptămâni am avut 2-3 Consilii Directoare și probabil că vom mai avea încă unul în care să încercăm să vedem care ar fi formula câștigătoare pentru următorul mandat. Așa cum știți, APPR este o organizație extrem de dinamică, dar mai ales democratică, și încă nu avem știri majore pentru dumneavoastră, probabil că știrile vor fi chiar în ziua alegerilor. Sperăm să avem cât mai mulți candidați, pentru că s-a lansat campania electorală pentru Asociația Producătorilor de Porumb. Sperăm ca cel puțin cei care sunt prezenți astăzi aici și fac parte din actualul Consiliu Director să candideze și pentru următorul Consiliu Director al Asociației și dacă domnul președinte nu își mai dorește această poziție îi rugăm pe toți ceilalți să își depună candidaturile în mod oficial, cât de repede, dar și pe alți membri APPR”, a declarat Alina Crețu, director executiv al APPR în cadrul întâlnirii cu jurnaliştii presei agricole.