KWS la zi aniversară: 20 de ani de performanță și inovație în agricultură!

KWS Semințe se află în topul primelor trei companii multinaționale din domeniul semințelor din agricultură. Compania este activă pe piața din România din anul 2002, bucurându-se în prezent de o echipă motivată și profesionistă.

Astăzi, 23 noiembrie, compania KWS a organizat o întâlnire cu partenerii și colaboratorii pentru a aniversa împreună cei 20 de ani de activitate. În deschidere, Adi Moisescu moderatorul evenimentul, a vorbit despre reperele evoluției KWS, evidențiind faptul că în cei 20 de ani compania a avut o creștere organică.

Membrii bordului KWS din Germania prezenți la evenimentul elitist organizat la Palatul Snagov au transmis mesaje privind istoria companiei. Primul invitat a fost Nicolás Wielandt, Member of the Executive Board, care a vorbit despre piața de semințe și despre departamentele dezvoltare și inovație, foarte importante în contextul schimbărilor climatice și în condițiile creșterii populației. Domnia sa a abordat și subiectul legat de digitalizare, în ideea dezvoltării unei agriculturi moderne și sustenabile.

La 20 de ani aniversari KWS, Doriana Nițu, directorul general al companiei conduce o echipă puternică și motivată care contribuie la evoluția agribusiness-ului românesc. În discursul său, le-a mulțumit celor prezenți, reprezentanților MADR, asociațiilor profesionale, asociațiilor de fermieri, presei agricole, dar și tuturor colaboratorilor pe care compania i-a avut de-a lungul timpului.

”KWS a intrat în piața din România în urmă cu 20 de ani, o perioadă destul de lungă, care înseamnă foarte multe. Înseamnă în primul rând satisfacție profesională pentru că aici am crescut și m-am dezvoltat din punct de vedere profesional, trecând prin toate etapele evoluției. În al doilea rând, din punct de vedere al companiei, cei 20 de ani reprezintă momentul în care firma noastră a ajuns la o maturitate deplină, aspect care ne situează în top 3 companii producătoare de semințe pe piața din România, cu o echipă profesionistă, pasionată și determinată, formată din 125 de angajați și cu investiții majore în cercetare-ameliorare. Deținem propria Stațiune de Cercetare-Ameliorare în localitatea Alexandria, județul Teleorman, dar și propria Stație de Procesare și Condiționare porumb de la Siliștea, județul Brăila.

Astăzi, la zi aniversară, sunt recunoscătoare companiei mamă pentru încrederea în evoluția mea ca profesionist și în potențialul meu de a construi. În acești 20 de ani am demonstrat că se poate face performanță în România, că determinarea, profesionalismul și adaptabilitatea la schimbări dau rezultate. Mulțumesc echipei și partenerilor pentru colaborare și sunt convinsă că vom face mereu lucruri foarte bune împreună. Vă asigurăm că nu ne nom opri din a ne strădui mai mult să vă înțelegem nevoile în permanentă schimbare și că vă vom fi alături cu soluții pentru culturi profitabile. Doresc să vă multumesc pentru încrederea acordată și pentru tot ce am construit împreună în acești 20 de ani!”, a spus printre altele Doriana Nițu, în discursul domniei sale.

Directorul general a făcut o retrospectivă emoționantă a celor 20 de ani activitate, menționându-l și multumindu-i colegului alături de care a pornit la drum în urmă cu două decenii, domnul ing. Grigore Tulgara, care s-a ocupat de cultura de sfeclă și, în același timp, i-a urat bun venit noului director al diviziei de sfeclă de zahăr, Roxana Găman.

În continuarea evenimentului, au urmat mesajele colaboratorilor și ale membrilor echipei KWS România. La final, în semn de recunoștință și respect, membrii bordului KWS au oferit o carte de onoare doamnei director general Doriana Nițu. Evenimentul a continuat cu un moment artistic de excepție!

Felicitări companiei KWS pentru cei 20 de ani de activitate și mult succes în agribusiness-ul românesc! La mulți ani!