Liga profitabilității BASF

BASF premiază eficiența în agricultură. Fii mândru că ești agricultor!

Atunci când pui pasiune în munca ta și beneficiezi de un suport adevărat, rezultatele vor fi mereu peste așteptări. Anul acesta, BASF premiază eficiența în agricultură. Mândrește-te cu rezultatele muncii tale, înscrie-te în Liga Profitabilității în Agricultură și BASF îți răsplăteşte eforturile!

Cum te poți înscrie în Liga Profitabilității BASF

Concursul organizat de BASF se desfășoară în perioada 14.01.2020 – 15.11.2020 și cuprinde două etape: perioada de înscriere și cea de acumulare a punctelor. În concurs se poate înscrie orice fermier persoană fizică sau PFA, precum și orice persoană juridică sau întreprindere individuală cu cel puțin unul dintre următoarele coduri CAEN: 0150 (Activități în ferme mixte), 0161 (Activități auxiliare pentru producția vegetală), 0163 (Activități după recoltare).

Înscrierea se poate face între 14 ianuarie – 31 august 2020. Te poți înscrie dacă ai achiziționat pentru o suprafață de minim 50 de hectare, cel puțin unul dintre următoarele produse: Corum®, Flexity® Duo, Medax® Top, Pictor®, Priaxor® EC, Pulsar® Plus, Rekord® Max, Retengo®, Wing® P. Produsele pot fi folosite la culturi precum: cereale, floarea-soarelui, porumb, rapiță, soia sau mazăre. Puteţi descărca regulamentul concursului de pe site-ul companiei, pentru a vedea toate condițiile de înscriere.

 

Premii valoroase pentru recolte de vis

Participanții pot câștiga premii în valoare totală de 154.855 lei + TVA. Există 9 categorii, echivalente celor 9 produse principale înscrise în concurs. Pentru fiecare categorie se vor acorda câte trei premii.

De exemplu, la categoria Priaxor® EC, premiul I constă în 45 de litri de fungicid Priaxor® EC, în valoare de 9.765 lei. Premiul II constă în 25 litri Priaxor® EC, iar premiul III constă în 15 litri de Priaxor® EC.

În plus, fiecare participant a cărui înscriere a fost validată va primi un premiu garantat, constând într-un acumulator extern pentru telefon sau alte gadget-uri. Consultaţi regulamentul campaniei pe site-ul BASF, pentru a vedea lista completă a premiilor.

 

Cum se acordă punctele

Acumularea de puncte se face în perioada 14.01.2020 – 15.11.2020, pe baza ponderii tratamentelor cu produse BASF din suprafața totală cultivată. Pentru fiecare 10% din suprafața cultivată, tratată cu unul dintre produsele BASF participante, se acordă 1 punct. De exemplu, dacă aveţi o suprafață de 100 de hectare de floarea-soarelui și trataţi 50 ha cu fungicidul Pictor®, veţi primi 5 puncte.

 

Câștigaţi puncte suplimentare pentru mai multe șanse la marele premiu

Pe lângă cele 9 produse principale, puteți acumula puncte suplimentare dacă achiziționaţi următoarele produse:

  • Fungicid Systiva® 333 FS (3 puncte pentru minim 10 litri de Systiva® 333 FS).
  • Semințe BASF de floarea-soarelui: Loris CLP și Coloris CL (1 punct dacă achiziționaţi mai puțin de 8 saci sau 3 puncte pentru cel puțin 8 saci de semințe).
  • Semințe BASF de rapiță: Invigor 1166 CL, Invigor 1266 CL, Invigor 1022, Invigor 1165, Invigor 1170, Invigor 1188 (1 punct dacă achiziționaţi mai puțin de 8 saci sau 3 puncte pentru cel puțin 8 saci de semințe).

Mai puteți primi puncte suplimentare dacă trimiți și dovezi ale eficacității produselor BASF aplicate la culturile voastre. Acestea pot fi sub formă de fotografii, materiale video sau chiar testimoniale video. Pentru fotografii se acordă 3 puncte suplimentare, pentru materialele video 5 puncte, iar pentru testimoniale video 7 puncte suplimentare. Consultaţi regulamentul pentru a vedea cerințele pe care trebuie să de îndeplinească fotografiile sau clipurile video.

Mândrește-te cu rezultatele muncii tale, înscrie-te în liga profitabilității în agricultură… și BASF îți răsplăteşte eforturile!