Magda Darac, Lidea: “Mă motivează plăcerea de a răspunde la noi provocări și satisfacția succesului unei echipe care a acționat ca un întreg și a reușit!”

Interviu cu Magdalena Darac – Country Business Manager Lidea România

Cum definiți termenul de femeie de carieră în acest domeniu al agriculturii?

Puterea și voința de a-ți asuma responsabilități într-un segment de piață extrem de tehnic, dar dominat în același timp de oameni cu valori morale extrem de înalte.

Care este secretul succesului profesional al femeilor?

Foarte multă perseverență și determinare combinate cu multă diligență, creativitate, deschidere și adaptare la tot ce este nou și curajul de a îmbrățișa fiecare succes sau pierdere ca pe o lecție în calea evoluției profesionale.

Ce elemente definitorii vă motivează în activitate?

Dorința de a reuși, plăcerea de a răspunde la noi provocări, satisfacția succesului unei echipe care a acționat ca un întreg și a reușit!

Ce sfaturi oferiți tinerelor aspirante la o carieră de succes?

Să își definească valorile personale, să știe exact ce vrea, ce își dorește, să aleagă ceea ce îi place, nu ceea ce trebuie să facă (pentru că așa a văzut în jurul ei, sau așa trebuie…). Să își seteze limite și etape de dezvoltare. Să se inspire de la modelele pe care le are în viață, să găsească un mentor care să o îndrume și să o susțină pe drumul de început, și să se dezvolte permanent investind în programe profesionale și educaționale, deoarece niciodată nu știi suficient cât să nu mai înveți. Și mai mult decât orice, să găsească un echilibru bun între viața personală și cea profesională, deoarece una o susține pe cealaltă, întotdeauna!

Vă rugăm să transmiteți un mesaj femeilor care activează în agricultură.

Felicitări tuturor femeilor care activează în acest domeniu, care cu siguranță au o legătură intrinsecă cu pământul și au găsit o provocare de a lucra în agricultură, pentru a-l face mai roditor, mai hrănitor, pentru întreaga lume!