Marea Extragere “Punem Fermele în Mișcare!” – ediția a II-a

Cea de a doua ediție a campaniei comerciale NETagro dedicată fermierilor – “Punem Fermele în Mișcare!” 2021 – s-a încheiat miercuri, 22 decembrie, prin extragerea câștigătorilor, ce a fost transmisă în direct atât în mediul on-line, cât și tv.

Concursul “Punem Fermele în Mișcare!” este o campanie destinată fermierilor, prin care compania dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu premii atractive.

Și pentru că anul acesta NETagro a aniversat 15 ani activitate, 15 ani de când susține agricultura românească, ne-am dorit să creștem și miza concursului pe măsura unui asemenea an. Astfel, cea de-a doua ediție a campaniei ”Punem Fermele în Mișcare” a venit nu cu unul, ci cu 3 premii atractive!

Premiul III – 1 Voucher ”Tehnologiile NETagro”, în valoare de 10.000 Ron

Premiul II – 1 autoturism Dacia Duster

Marele Premiu – 1 autoturism Ford Ranger

Câștigătorii celei de a doua ediții Punem Fermele în Mișcare sunt:

1 x Voucher NETagro – SC ALIREM SRL, reprezentată de Trucă Laurențiu

1 x Dacia DUSTER – COSMA S. GEORGIANA PFA, reprezentată de Cosma Georgiana

1 x Ford Ranger – SC SAMTORI AGRO SRL, reprezentată de Strejoiu Iulian

Felicitări câștigătorilor!

Dorim să felicităm toți participanții la concurs pentru un an plin de provocări, pe care împreună le-am depășit cu succes și să mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au fost alături – clienți, colaboratori, dar și reprezentanți ai presei, cărora le mulțumim în mod deosebit pentru suport și profesionalism.

*Regulamentul concursului poate fi accesat în integralitate pe site-ul companiei: www.netagro.ro.