Miercuri 30 octombrie a mai căzut o stea a agribusiness-ului românesc

O pierdere uriaşă a lovit agribusiness-ul românesc. Compania Romvac a anunțat moartea directorul general, dr. ing. chim. Constantin Chiurciu, la doar 69 de ani.

“ Astăzi, lumina ochilor acestui OM s-a stins! Și Moartea grăbită i-a dus departe de noi, zâmbetu-i care ne-a dat încredere când ne era mai greu, inteligența deosebită care ne-a adus ajutorul când ne pierduserăm orice speranță, sufletul atât de bun care ne-a fost de atâtea ori sprijin și alinare!” – se arată în mesajul companiei Romvac.

Constantin Chiurciu s-a alăturat echipei Romvac pe data 15 decembrie 1983, iniţial, ca inginer chimist, avansând apoi  în funcţia de cercetător științific, șef de laborator și director al departamentului de producție medicamente. Începând, din  martie 2006, Constantin Chiurciu a preluat funcția de director general și pe cea de președinte al Consiliului de Administrație Romvac.

O moarte fulgerătoare şi nedreaptă a smuls de lângă noi un colaborator de mare valoare, un OM cu suflet mare, un cercetător profesionist, un manager şi administrator de excepţie, un familist convins care şi-a dăruit viaţa familiei sale dar şi marii familii, ROMVAC. Colectivul  Business Press Agricol – Cotidianul Agricol  va păstra o veşnică  amintire dr. ing. chim. Constantin Chiurciu şi transmite sincere condoleanţe şi regrete familiei. Drum lin printre îngeri şi fie ca Bunul Dumnezeu să îl odihnească în linişte şi pace la dreapta lui. Sincere regrete!