MIRADOR XTRA – fungicidul complex cu acțiune de lungă durată

Odată cu creșterea masei foliare și pericolul apariției bolilor este mare, deci este momentul aplicării tratamentelor preventive la cereale păioase.

Specialiştii ALCEDO recomandă un fungicid complex, cu 2-3 substanțe active, care are un spectru mult mai mare de combatere, așa cum este MIRADOR XTRA!

MIRADOR XTRA conține ciproconazol (80 g/l), substanță activă ce pătrunde rapid în plantă și acționează asupra patogenilor prin blocarea sintezei ergosterolilor și azoxistrobin (200 g/l) care combate agenții patogeni prin blocarea transportului electronilor în mitocondrie și influențează pozitiv starea fiziologică a plantei prin efectul de înverzire care menține planta verde o perioadă mai lungă de timp.

MIRADOR XTRA este un fungicid cu proprietăți preventive și curative și cu o protecție a culturilor de până la 3-4 săptămâni. L-am ales în portofoliul de PRODUSE ISCUSITE pentru că are efect sinergic împotriva unui spectru larg de boli, atât la cereale păioase, cât și la rapiță și floarea soarelui. Dozele omologate sunt: 0,5 l/ha pentru cultura de grâu și 0,75 l/ha pentru orz, rapița și floarea soarelui.