Muşchiuleţ de Însurăţei -”Cel mai bun, acum să-l iei!”

Un alt proiect promovat de studenţii Facultăţii de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală a fost şi Muşchiuleţul de Însurăţei “La Titi”, un produs 100% natural realizat direct în cadrul fermei. Din echipa “La Titi” au făcut parte studenţii: Bogdan Stan, Maria Larisa Pântea, Andreea Mitrache, Adriana Calotă, Simina Nicolaiciuc, Alina Serdaru, Roxana Neagu, Beatrice Grosu, Jessica Păuleţ şi Claudiu Stroe.

“Muşchiuleţul de Însurăţei  este un produs 100% natural din Măcelăria lui Titi  din comuna Tufeşti, judeţul Brăila care satisfice papilele gustative ale celor mai pretenţioşi clienţi. Produsul este pregătit cu grijă din carne de porc de cea mai bună calitate, zvântată şi apoi afumată natural cu fum din lemn de esenţă tare. Muşchiuleţul de Însurăţei   este  un produs cu un gust de povestit prietenilor, pe care trebuie să-l încerci cel puţin o dată. Pentru acest produs s-au folosit reţetele moştenite de la bunici pentru a păstra un gust authentic, specific preparatelor tradiţionale dar şi aparatură de ultimă generaţie pentru a oferi consumatorilor produse sigure şi de o calitate superioară fără concurenţă. Motivul dezvoltării acestei afaceri a fost dorinţa de a mânca sănătos”, a precizat studentul Alin Pîrjolea în prezentarea sa.