NHR Agropartners ia măsuri pentru desfășurarea activității în termeni restranși și de precauție maximă

După cum știți, virusul COVID-19 se răspândește cu rapiditate și acum e momentul ca această răspândire să fie combatută efectiv pe teritoriul României. De aceea, autoritățile au emis anumite directive pentru a reduce răspândirea lui, dar în acelasi timp fiecare dintre noi trebuie să depună eforturi personale în condiții de maximă responsabilitate socială pentru a putea lupta impotriva pandemiei declarate. Este momentul în care trebuie să ne gândim cu precadere la viitor și să înțelegem că măsurile pe care le putem implementa în acest moment de limitare a interacțiunii sociale sunt singurele care ne pot da speranța că această situație va avea un final cât mai scurt și mai lipsit de consecințe majore.

Datorită responsabilității sociale ce a reprezentat mereu o componentă definitorie a atitudinii față de activitate și clienți a NHR Agropartners, am implementat mai multe măsuri de siguranță în toate filialele noastre.

În prezent, există o politică „fără vizitatori” în toate locațile NHR Agropartners. Ne-am restrâns activitatea la maxim pentru siguranța tuturor, dar am implementat un sistem de intervenții strict adresat urgențelor reale pe partea de service și piese de schimb pentru a vă susține în continuarea campaniei de primăvară în măsura în care acest lucru este posibil și nu afectează integritatea Dvs. sau a colegilor noștri.

Acest lucru îl vom putea face împreună respectând normele de evitare a contactului între persoane (utilajul va fi lăsat la îndemâna personalul de service pentru a-și desfășura activitatea în condiții de siguranță). Astfel vă vom acorda suportul în activitatea dvs. utilizând toate modalitățile de comunicare la distanță (e-mail, telefon mobil, whats up, Facebook) urmând ca piesele comandate a fi livrate prin curierat rapid. Mai mult, nivelul stocurilor de piese este ridicat după campania de iarnă și suntem în continuu dialog cu toți furnizorii pentru a asigura livrări viitoare de piese sigure și la timp.

Cu ajutorul și înțelegerea dvs. avem încrederea că vom trece cu bine peste această perioadă care ne pune la grea încercare.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri specifice, vă rugăm să contactați responsabilul de vânzări/ piese/service din județul dvs. accesând link-ul https://nhr.ro/contact/.

Mulțumim pentru înțelegere!

Echipa NHR Agropartners