Noi schimbări organizatorice în cadrul companiei Limagrain România

Limagrain este o companie care întotdeauna pune accentul pe oameni și pe dezvoltarea personală a propriilor angajați. Rezultatele bune din ultimii 3 ani de zile, profesionalismul echipei și al oamenilor care reprezintă echipa de vânzări, nu aveau cum să rămână neapreciate.

Începând cu data de 12 Februarie 2020, Limagrain Romania îl anunță pe Cristian Ursăchescu în funcția de Director Național de Vânzări pentru România, Florian Butoi în funcția de Director Regional Vânzări Zona Sud Vest și Iustina Olariu cu funcția de Manager Regional Junior pentru zona Moldovei.

Cristian Ursăchescu are 38 de ani și o experiență de peste 12 ani în domeniul agribusiness, ocupând mai multe poziții de conducere în cadrul mai multor companii din domeniu. În urmă cu 3 ani de zile s-a alăturat echipei Limagrain în poziția de Director Regional Vânzări Zona Sud Est & Est a României. Succesele și realizările pe care Cristian Ursăchescu le-a înregistrat în ultimii 3 ani din poziția de Director Regional al Limagrain România au reprezentat principalul argument al acestei decizii.

În noua provocare, Cristian va avea ca rol principal să contribuie în mod activ la realizarea obiectivelor comerciale, prin dezvoltarea unor strategii de business la nivel local și implementarea unui plan de acțiune care să valorifice mai bine oportunitățile din piața de semințe.

Florian Butoi a devenit la 35 de ani, un tânăr Director Regional Vânzări pentru Zona de Sud Vest, după o experiență de vânzări în domeniul de agribusiness de mai bine de 12 ani și 3 ani de zile ca reprezentant vânzări în cadrul Limagrain Romania. Perseverența, ambiția și rezultatele pozitive au fost principalul atu atunci când am luat decizia de a-l promova. În noua poziție, principalul obiectiv a lui Florian, este să dezvolte și mai puternic zona de vânzări.

Iustina Olariu în vârstă de 34 de ani, s-a alăturat în urmă cu 2 ani și jumătate echipei Limagrain, având o experiență în vânzări de peste 10 ani de zile, activând în agribusiness aproximativ 5 ani de zile, restul perioadei în companii din domeniul pharma și beauty.

Iustina Olariu și-a demonstrat dinamismul și energia în dezvoltarea de la zero a regiunii Moldovei, pe parcursul celor 2 ani și jumătate în cadrul Limagrain România. Strategică pentru dezvoltarea LG România, Moldova devine a 4-a regiune din organizația noastră. Ne bucurăm să anunțăm numirea Iustinei în funcția de Manager Regional Junior a Moldovei.

Limagrain România