Numeroase beneficii pentru fermieri cu fungicidul Revyona® de la BASF – testimonial (video)

Revyona este cel mai nou fungicid de la BASF din grupa triazolilor, cu eficacitate excelentă pentru noi standarde de calitate. Oferă control optim împotriva mai multor boli și se poate aplica în condiții diferite, independent de vreme.

De ce să alegi Revyona®? Fungicidul oferă fermierilor eficacitate, având un spectru larg de combatere a bolilor și selectivitate ridicată pentru culturile horticole. Combate eficient boli precum putregaiul negru la vița de vie sau făinarea. Este un produs ușor de utilizat, prietenos cu mediul înconjurător și oferă fermierilor calitate crescută și un randament ridicat.

Florin Gheorghiu, fermier, ne-a povestit despre beneficiile pe care Revyona® le-a adus culturilor de care se îngrijește, la lotul demonstrativ al BASF: „Revyona este un fungicid ce conține triazol de generație nouă, contribuie la creșterea calității și vandabilității producției, este un produs de încredere, poate fi inclus în scheme tehnologice complexe, aplicarea este flexibilă în condiții climatice diverse și profilul ecotoxicologic este favorabil pentru o agricultură durabilă”.

Află mai multe despre fungicidul Revyona® : https://bit.ly/3SogXE4_Revyona