Paronema – Varietate de tomate cu multiple avantaje!

Tomatele Paronema F1 din portofoliul firma Syngenta sunt o varietate cu creștere nedeterminată, special create pentru cultivare în spații protejate. Acestea sunt recomandate pentru toate ciclurile de producție, fiind una dintre cele mai bune alegeri pentru cultivatorii care doresc o cultură de tomate cu un randament ridicat.

Paronema F1 se remarcă prin legare foarte bună, cu o medie de 5-6 fructe pe etaj, precum și prin fermitatea bună a fructelor, cu o toleranță excelentă la transport. Culoarea fructelor este roșu intens, iar gustul este foarte plăcut, fiind una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei varietăți. Fructele sunt uniforme și au o formă rotundă, oferind astfel o prezentare atractivă pentru consumatori.

Toleranța ridicată la crăpare, combinată cu vigoarea bună a plantei, fac din Paronema F1 o alegere ideală pentru cultivatorii care doresc să obțină o producție sigură și de calitate. În ceea ce privește tolerantele, Paronema F1 este rezistent la viruși precum TSWV și ToMV, precum și la boli precum Mi, Ma și Mj. Acest hibrid este, de asemenea, tolerat la o gamă largă de condiții de cultivare, inclusiv la secetă, vânt și temperaturi extreme precum și rezistență la boli, la crăpare și la transport!

Aceste tomate sunt o alegere excelența pentru cultivatorii care doresc să obțină producții ridicate de fructe cu un gust și o culoare excelente, precum și o uniformitate și fermitate de înalta calitate.

Descoperiți mai multe despre Paronema F1 pe site: https://www.syngenta.ro/…/product/seed/tomate/paronema-f1