Pentru culturi sănătoase în mai puțin timp – 𝗛𝗮𝗴𝗶𝗲 𝗦𝗧𝗦𝟭𝟮 este soluția!

𝗛𝗮𝗴𝗶𝗲 𝗦𝗧𝗦𝟭𝟮 prezintă următoarele caracteristici:

Cu o gardă la sol de 188 cm, acest utilaje este potrivit pentru efecturarea tratamentelor sau chiar fertilizare lichidă în stadiul de umplere a bobului, ceea ce oferă un spor de producție de până la 13% la porumb.

  • Roțile viratoare cu o rază de întoarcere de 5,49 metri reduc la maxim pierderile cauzate de călcarea culturii la capăt de rând.
  • Ca și sistem opțional, sistemul de control individual al duzelor și preselectarea lor în mers, în funcție de condițiile de lucru, crește eficiența aplicării produselor de protecție a plantelor până 99,8% la orice tratament.
  • Tehnologia ExactApply cu frecvență de 30 de hertzi sau 30 de pulsații pe secundă, este ideal pentru acoperirea completă a plantelor cu mai multe etaje foliare, cum ar fi porumbul, rapița sau floarea soarelui, datorită debitului cu până la 25 % mai mare decât al alor sisteme existente. Mai mult, acest sistem reglează automat presiunea duzelor la viraje sau la capătul de rând pentru a reduce la maxim pierderea de produse

Schimbați-vă perspectiva, fiecare picătură este importantă pentru combaterea dăunătorilor și a bolilor!

  • Sistemul PowerSpray Controlul predictiv al pompei anticipează modificările debitului pentru a menține rata țintă, indiferent de condițiile de lucru.
  • Toate aceste informații, datele tehnice și de lucru sunt disponibile în contul personal MyJohnDeere.com, unde noul proprietar își poate urmări de la distanță performanțele utilajului, iar specialiștii IPSO pot monitoriza tehnic utilajul și pot acorda asistență sau depănare de la distanță.

https://www.youtube.com/watch?v=kd80rSHzuE0&t=69s

#ipsoagrucultura #hagiests12