Physiocrop reduce efectele secetei!

Luna Aprilie se anunță a fi extrem de capricioasă din punct de vedere meteorologic, cu schimbări bruște de temperatură, vijelii și chiar grindină, iar în acest context găsirea soluțiilor adecvate pentru protejarea culturilor devine esențială. Mai ales culturile de toamnă resimt acum un nivel ridicat de stres și necesită îngrijire suplimentară.

De aceea, vă recomandăm aplicarea biostimulatorului 𝗣𝗵𝘆𝘀𝗶𝗼𝗰𝗿𝗼𝗽! Acest produs, care conține aminoacizi de origine 100% vegetală, facilitează refacerea rapidă a plantelor după fenomenele meteorologice extreme și asigură o funcționare normală chiar și în condiții de fluctuații mari de temperatură.

𝗣𝗵𝘆𝘀𝗶𝗼𝗰𝗿𝗼𝗽 reduce efectele secetei moderate prin menținerea viabilității celulelor și susține hrănirea plantelor atunci când acestea nu pot absorbi nutrienți din sol. De asemenea, ajută la diminuarea efectului stresului cauzat de erbicidare, în special în situațiile în care solul suferă de lipsă de apă.

Nu lăsați vremea capricioasă să vă afecteze recolta! Alegeți 𝗣𝗵𝘆𝘀𝗶𝗼𝗰𝗿𝗼𝗽 pentru o protecție eficientă și rezultate de excepție în culturi!

Contactați un reprezentant Agrii pentru mai multe informații: https://agrii.ro/contact-fermieri/