Probleme cu turița, volbura și murul în cultura de porumb? STARANE SUPER le rezolvă, acum este momentul optim de aplicare!

STARANE SUPER este un erbicid sistemic, destinat combaterii în postemergență a buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale păioase de toamnă și primăvara, pajiști și pășuni, gazon, porumb, porumb dulce, ceapă, ceapă verde, ceapă esalotă, usturoi.

STARANE SUPER (a doua denumirea produsului CERLIT SUPER) combate un spectru larg de buruieni: Galium aparine (turiță, în orice stadiu de dezvoltare), Galeopsis tetrahit (lungurică), Convolvulus arvensis (volbură), Rubus spp. (mur), Rumex spp. (măcriș), Stellaria media (rocoina), Myosotis arvensis (nu-mă-uita), Polygonum spp. (hrișcă), Solanum nigrum (zârnă), Vicia spp. (măzăriche), Calystegia sepium (cupa vacii), Lamium spp. (sugel), Taraxacum officinale (păpădie), Abutilon theophrasti (teișor), Urtica spp. (urzica), Portulaca oleracea (grașiță), Equisetum arvense (coada calului).

La cerealele păioase are o fereastră foarte largă de aplicare, primăvara de la înfrățire până la apariția spicului.

La porumb, se aplică în stadiul de 2-6 frunze ale culturii, în doză de 0,54 l/ha. Volumul de apă utilizat pentru prepararea soluției de stropit este de 200-400 l/ha. În cazul în care cultura a mai fost erbicidată cu erbicide hormonale precum VECTOR, CEREDIN FORTE 464 SL, DICOPUR D/TOP, vă recomandăm folosirea unui produs pe bază de mesotrione (STARSHIP).

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO