ROUNDUP EXTRA – sigur în combaterea tuturor buruienilor anuale și perene din miriști și nu numai…

După recoltarea culturilor de cereale păioase și rapiță, miriștile sunt invadate de buruieni, care dacă nu sunt combătute pot constitui un pericol pentru culturile care urmează. Deci nu neglijați miriștile!

Un tratament aplicat acum vă ajuta fermierii să pregătească terenul mult mai bine în vederea semănatului culturior de toamnă. Ce erbicid putem folosi? Bineînțeles, un erbicid total, așa cum este ROUNDUP EXTRA (glifosat 360 g/l). De asemenea, acest erbicid poate fi utilizat și în cadrul sistemului de agricultură conservativă, pentru distrugerea covorului vegetal în primăvară, înainte de înființarea noilor culturi.

ROUNDUP EXTRA este un erbicid total, neselectiv, cu acțiune sistemică, ce combate toate speciile de buruieni anuale și perene apărute înainte de însămânțare, plantare sau recoltare. Absorbit prin frunze și transmis cu rapiditate (în câteva ore) în toate organele plantei, inclusiv în rădăcini, stoloni și rizomi, erbicidul distruge în totalitate părțile aeriene și subterane ale buruienilor vizate.

Primele simptome vizibile care apar la buruieni după aplicarea erbicidului sunt ofilirea frunzelor, urmată de îngălbenirea acestora. Prin fixarea în sol a substanței active, în aproximativ 6 ore de la aplicare, în condiții normale de utilizare, dispare riscul de apariție a efectelor nedorite asupra culturilor următoare. Totuși, perioada de așteptare după aplicarea produsului înainte de semănat/plantat este de minimum 1 zi, în cazul infestării terenului cu buruieni anuale și de minimum 5 zile, în cazul infestării cu buruieni perene.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugam să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/