S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024

Prețuri preferențiale pentru fermierii români care le achiziționează prin intermediul asociațiilor sau sunt validați de organizatori

Achiziționarea unui bilet la Agri Trade Summit 2024 permite accesul la întreaga zi de eveniment: sesiunile de paneluri și prezentări, zonele de expoziție și de networking, precum și la workshop-urile organizate în premieră în 2024.

Agri Trade Summit are loc în data de 22 februarie 2024 la Hala Laminor din București, o locație și mai generoasă, care va acomoda perfect formatul extins al ediției 2024 și va putea găzdui o audiența mai mare. Astfel, ediția a doua Agri Trade Summit răspunde cererii mari de participare primită din piața la prima ediție, reconfirmată și de cererile primite odată cu anunțarea evenimentului din 2024.

Prețul unui bilet la Agri Trade Summit 2024 este 150 Euro + TVA, iar fermierii români beneficiază de un preț special de 150 RON + TVA, dacă achiziționează biletele prin intermediul Asociațiilor de Fermieri partenere sau ca urmare a validării statutului, prin trimiterea unui mesaj pe adresa agritrade@agricolumn.ro

Biletele pot fi deja achiziționate de pe site-ul evenimentului, din secțiunea Bilete sau direct de pe site-ul iaBilet.ro, partenerul de ticketing al Agri Trade Summit 2024.

Agri Trade Summit s-a impus ca un eveniment de referință pe piața de Agribusiness locală și internațională iar prima sa ediție a reunit la București la începutul anului 2023 aproximativ 600 de specialiști din 14 țări. Evenimentul din 22 februarie 2024 va reafirma rolul strategic al României în Agribusiness-ul internațional și va readuce la aceeași masă cei mai importanți jucători de pe piața dinamică a cerealelor: Fermieri, Traderi, Procesatori și Distribuitori de top.

Celei de-a doua ediții Agri Trade Summit i s-au alăturat, în calitate de parteneri, nume relevante din domeniu precum Corteva Agriscience™ (Gold)Agrinvest și Agrinvest Credit (Silver)Ameropa Grains (Silver), Boromir (Silver), Comvex (Silver), East Grain (Silver)UBM Agri Trade (Silver), precum și trei din „companiile ABCD”, liderii tradingului de cereale la nivel mondial: ADM (Silver)Bunge (Silver) și Cargill (Silver).

De asemenea, LAPARPro Agro și UNCSV, unele dintre cele mai importante asociații de fermieri din România, susțin Agri Trade Summit în calitate de organizații partenere.

Evenimentul este sprijinit în calitate de parteneri media de către: 9am.ro, Agri Business Job, AgrobiznesBusiness Press AgricolCotidianul Agricol, Gazeta de AgriculturăNew Moneyretail.roRevista Biz, Revista FermieruluiRomânia AgricolăStart-up.ro și Wall-Street.ro, precum și de mediaTRUST în calitate de partener de monitorizare.

Biletele de participare la Agri Trade Summit se pot achiziționa prin intermediul site-ului dedicat www.agritradesummit.ro, care include și un formular de contact pentru companiile care doresc mai multe detalii despre eveniment sau să i se alăture în calitate de expozanți sau parteneri.

Despre AGRIColumn

AGRIColumn este un furnizor de servicii complexe și complete în Romania și în țările riverane Dunării, iar raportul de piață AGRIColumn este o inițiativă unică în Agribusiness-ul românesc. Prin numerele publicate săptămânal analizăm piața la nivel local, regional și global pentru principalele mărfuri (grâu, porumb, semințe de floarea-soarelui, semințe de rapiță, boabe de soia etc.), facem previziuni pe termen mediu și scurt și oferim informații în exclusivitate despre statusul real al pieței din România.

Ceea ce diferențiază AGRIColumn în piață sunt Neutralitatea și Imparțialitatea, fapt recunoscut prin poziționarea în primele 10-12 surse ce sunt neutre, conform CDTYView Barchart. În plus, AGRIColumn este citat adesea de către Reuters, Bloomberg, Financial Times, Associated Press, France Press, Al Jazeera, TRT World,  iar cifrele sale sunt confirmate prin rapoartele USDA.

AGRIColumn este generator de soluții în Fermele și Clienții din România. Plusul de valoare este convertit în câștig financiar prin consultanță, analize, diminuarea riscului financiar prin reprezentarea pe Bursele Euronext și CBOT, servicii de transfer a cunoștințelor către Ferme și entități juridice prin programe de instruire ce sunt rezultatul a peste 20 de ani de experiență în piața de Agribusiness. 24/7 Oriunde-Oricând este status-ul zilnic AGRIColumn.

Despre Godmother

We are brand experience artisans

Godmother este o agenție de publicitate cu 24 de ani de experiență, peste 1000 de evenimente implementate și o echipă de profesioniști seniori pentru care implementarea impecabilă, inovarea și perfecționarea constantă reprezintă standardul.

Godmother are o experiență relevantă în domeniul Agribusiness, atât din perspectiva organizării de evenimente și de campanii de comunicare pentru jucători de top din domeniul agriculturii, cât și în calitate de organizator de evenimente dedicate industriei, care au scopul de a contribui la creșterea industriei locale și la consolidarea poziției României ca jucător strategic pe piața de Agribusiness.