Saaten Union propune un portofoliu complet de specii și varietăți pentru agricultura românească!

Saaten Union propune un portofoliu complet de specii și varietăți pentru agricultura românească, dedicat fermierilor doritori de succes.

ALEXA SU este un hibrid de genetică nouă, semitardiv, cu potențial bun de producție în cadrul tehnologiei cu erbicide pe bază de tribenuron-metil. Hibridul prezintă o toleranță foarte bună la principalele boli ale florii-soarelui, la parazitul Orobanche cumana rasele A-F, dar şi o toleranță remarcabilă în condiții de stres hidric și termic. ALEXA SU asigură eleganţa şi siguranţa culturii.

DAVERO SU este un hibrid de ultimă generație, semitardiv, cu potențial bun de producție în cadrul tehnologiei cu erbicide pe bază de tribenuron-metil. Hibridul prezintă o toleranță la Orobanche cumana rasele A-F şi o toleranță remarcabilă în condiții de stres hidric și termic. DAVERO SU asigură o productivitate adevărată.

SUBELLA CL este un hibrid semitimpuriu cu genetică de ultimă generație, dar şi cu profil linoleic ridicat. El prezintă toleranță excelentă la bolile culturii, la stresul hidric și termic precum şi o productivitate remarcabilă pentru grupa sa de maturitate. SUBELLA CL este recomandat cu succes pentru toate zonele de cultură ale florii-soarelui.