Sfatul iscusit al zilei: adaugați un fertilizant la tratamentul seminței de cereale păioase!

Pentru un start bun al culturilor, o răsărire uniformă și plante viguroase, adăugați la tratamentul seminței fertilizantul MICROFERT U și unul din biostimulatorii din gama ALGAMAX. MICROFERT U – îngrășământ starter, cu aplicare pe sămânță are dublu rol:

• “starter” în tratamentul semințelor de cereale păioase de toamnă, efectul fiind materializat prin evoluție mai viguroasă a plantelor (inclusiv dezvoltarea aparatului radicular);

• este un “protector” al substanței active insecticide. El mărește stabilitatea în sol a produsului LANGIS, îmbunătățindu-se astfel eficiența tratamentului.

• se aplică în doză de 2,5 l/t, înlocuind o parte din apa utilizată la tratamentul seminței.

Biostimulatorii din gama ALGAMAX

• au dovedit în testele din teren că ajută la o răsărire uniformă și viguroasă a culturilor, atunci când au fost aplicați separat sau împreună cu produsele clasice de tratament al semințelor;

AlgaMAX Fluid și AlgaMAX Eco se aplică în doză de 1,0 -1,5 l/tonă de sămânță, AlgaMAX Forte în doză de 0,4 kg/tonă de sămânță și AlgaMAX Complex NPK în doză de 2,0 l/tonă de sămânță.

Doza aplicată în soluția de tratare a semințelor se va scădea din volumul total de apă necesar pentru tratarea semințelor. Biostimulatorii AlgaMAX Eco și AlgaMAX Forte pot fi incluși în programele de tratamente pentru AGRICULTURA ECOLOGICĂ.