Temperaturile din zonele de sud și sud-est sunt favorabile apariției gărgăriței tulpinilor de rapiță (Ceutorhynchus napi)

Atenție, fermieri! În această perioadă, temperaturile din zonele de sud și sud-est sunt favorabile apariției gărgăriței tulpinilor de rapiță (Ceutorhynchus napi). În aceste condiții, vă recomandăm să utilizați capcane lipicioase și să monitorizați zilnic între orele 10:00 și 12:00 culturile de rapiță.

La apariția a 3 până la 5 dăunători, efectuați un tratament de combatere cu un insecticid piretroid de sinteză, cum este FASTER DELTA (0,3 l/ha) care, pe lângă gărgărița tulpinilor de rapița (Ceutorhyncus napi), combate și alți dăunători din cultura de rapiță: gândacul lucios al rapiței (Meligethes aeneus), viespea rapiței (Athalia rosae), păduchele cenușiu al verzei (Brevicoryne brassicae).

Pentru mai multe informații despre oferta noastră, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO