TIMAC AGRO, 17 ani de excelență în România!

Compania TIMAC AGRO ROMÂNIA a împlinit 17 ani de activitate în România!

Timac Agro România este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător.

Prezentă pe piaţa din România din anul 2006, compania Timac Agro a crescut an de an oferind produse eficiente şi soluţii personalizate fiecărei ferme prin intermediul a peste 90 de consultanți tehnici.

Ceea ce ne diferențiază astăzi în piața este unicitatea soluțiilor de fertilizare, nivelul serviciilor oferite și proximitatea față de fermieri prin  intermediul echipei de specialiști în nutriție vegetală Timac Agro.

An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din România. Împreună cu echipa am reuşit să clădim ceea ce reprezintă Timac Agro la ora actuală în România: Izvor de Inovație. 17 ani de leadership tehnologic, model de business unic, 17 ani de progres, 17 ani de mândrie. O companie care serveşte în fiecare an peste 2.500 de clienţi şi cel mai important, o companie cu o echipă de profesionişti, entuziaşti şi foarte bine pregătiţi. Este în ADN-ul nostru să susținem productivitatea fermierilor români și să dezvoltăm tehnologii agricole performanțe și sustenabile pentru un viitor mai bun.

În concordanță cu spiritul nostru de pionierat, anul 2022 a marcat finalizarea primului proiect industrial Timac Agro în România: Centrul Industrial Danubius, Brăila. Proiectul industrial aduce soluții inovatoare de nutriție nu doar la nivel românesc, ci și la nivel european, iar aceste soluții au fost gândite special pentru problematica locală în materie de fertilizare.

Este vorba despre fertilizanți lichizi cu actiune asupra solului, și asupra fiziologiei plantei, într-un efect sinergic. Un pachet tehnologic complet care, pe lângă produsul inovator aduce si tehnologia de aplicare (unele dintre utilaje fiind  produse special pentru aplicarea acestei game) precum si  modalitatea de depozitare a produsului. Tehnologia modernă este extrem de necesară în fermă, mai ales în condițiile climatice actuale, iar acest lucru implică și aplicarea fertilizanților lichizi în mod sustenabil și durabil.

Misiunea noastră  rămâne aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă și cu o profitabilitate crescută. Întreaga echipă lucrează constant, suntem în slujba fermierilor. De la specialiștii pe care îi întâlniți în ferme și care cunosc fiecare hectar, fiecare tip de sol, cultură și plantă, până la colegii din departamentele suport, care se asigură zi de zi de calitatea produselor și serviciilor.

Direcțiile de dezvoltare continuă să crească la Timac Agro, la fel și ambițiile noastre, pasiunea și orientarea către performanță fiind ceea ce ne ghidează zi de zi.

Mulțumim fermierilor si partenerilor noștri, să ne revedem cu bine în fermă!

Adrian Drăgan, CEO TIMAC AGRO România, Moldova și Ucraina

Despre TIMAC AGRO ROMÂNIA

TIMAC AGRO ROMÂNIA este filiala grupului francez TIMAC AGRO, care, de mai bine de 60 de ani, cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agricole ce optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Produsele noastre înglobează tehnologie de top și sunt adaptate pentru culturile din România

Model de business în România

Având cea mai mare forță de vânzări din agribusiness, modelul nostru se bazează pe consultanță de înalt profesionalism în fermă. Suntem alături de fermieri şi oferim consultanţă în fiecare moment important: de la pregătirea solului şi până la recoltat. Susținem fermierii să se informeze constant și să înțeleagă tendința către o agricultură de precizie.