TOPGUARD 25 SC – fungicidul cu flexibilitate mare de aplicare și cu efect de până la 6 săptămâni!

Cauți un fungicid eficient în combaterea unor boli atât la cereale păioase, floarea soarelui, cât și la culturi horticole precum măr, tomate și viță de vie? Alege TOPGUARD 25 SC, soluția iscusită pentru combaterea unui spectru larg de boli.

De ce este TOPGUARD 25 SC iscusit? Pentru că este un fungicid sistemic, cu efect preventiv și curativ de lungă durată. În plus, are efect regulator, redirecţionând nutrienții către organele de fructificare.

TOPGUARD 25 SC este absorbit de aparatul foliar și translocat rapid în întreaga plantă, protejând astfel și noile creșteri ale acesteia. Fungicidul este compatibil cu o gamă mare de produse de protecția plantelor.

Pentru mai multe informații despre aceste produse, vă rugăm să apelați la reprezentanții ALCEDO din zona dumneavoastră agricolă sau rămâneți conectați la întreaga ofertă ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației ALCEDO pentru fermieri iscusiți, disponibilă acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/ Echipa ALCEDO