Viitorul Sustenabil al Agriculturii în România

Lansarea primului raport de agricultură sustenabilă din România

Lumea este într-o continuă și accelerată transformare. În acest context global dominat de provocările schimbărilor climatice și ale securității alimentare pentru o populație în creștere, alegerile pe care le facem acum în domeniile agriculturii și protecției mediului vor contura viitorul planetei.

Specialiștii Bayer, consideră că practicile agronomice sustenabile pot remodela agricultura globală într-un mod mult mai bun. Evenimentul lansării primului raport dedicat Agriculturii Sustenabile din România, raport realizat de Social Innovation Solutions, cu sprijinul echipei de leadership Bayer, a fost un bun prilej de dialog cu următoarea generație de profesioniști și a avut loc în cadrul Stației de Procesare a Semințelor din localitatea Sinești, Jud. Ialomița.

În cadrul evenimentului participanții au putut afla mai multe informații și detalii despre abordările și direcțiile de viitor pentru agricultura sustenabilă în România și totodată au avut oportunitatea de a vizita Stația de Procesare a Semințelor din localitatea Sinești.

Cuvântul de deschidere a revenit domnilor: Boualem Saidi – Director divizie Crop Science și Senior Bayer Representative și Remi Dei-Tos, Directorul Stației de Procesare a Semințelor Sinești.

Despre Strategia de Sustenabilitate a companiei Bayer a vorbit Ana Gheorghiu – Relații Publice & Sustenabilitate, iar prezentarea Raportului despre Agricultura Sustenabilă, realizat de Social Innovation Solutions, i-a revenit lui Ciprian Stănescu – Președinte & CEO și Alexandrei Moraru – Media and Financial Partnerships Coordinator.

La finalul evenimentului, Turul Staței de Procesare a fost momentul de maxim interes și a fost realizat de specialiștii Bayer.