Zeba – superabsorbant biodegradabil pentru creșterea utilizării eficiente a apei și substanțelor nutritive!

În această perioadă în care seceta a pus stăpânire pe aproape întreg teritoriul țării, creșterea eficienței apei și a substanțelor nutritive este esențială pentru îmbunătățirea performanței culturilor de cereale păioase pe care le-ați semănat sau urmează să le semănați în această toamnă. Cum puteți crește capacitatea de reținere a apei în sol?

Utilizând ZEBA SP, un superabsorbant biodegradabil ce se dehidrateaza și se rehidrateaza în mod repetat în timpul unui sezon și eliberează umiditatea captată după necesitățile plantelor. Cum se utilizează?

ZEBA SP se folosește prin incorporare în sol sau medii de substrat de sol, așa cum este compostul. Acest produs poate fi incorporat în sol înainte de semănat. Ce avantaje are aplicarea acestui produs? ZEBA SP reține apa și nutrienții solubili în apropierea semințelor sau rădăcinilor, reducându-se astfel pericolul de pierdere în procesul de levigare și evaporare. De asemenea, stimulează dezvoltarea rădăcinilor plantelor prin reglarea circulației apei și oxigenului în sol și favorizează răsărirea rapidă și uniformă a plantulelor.

Important! ZEBA SP este un produs netoxic, sigur și degradabil, ce se poate aplica pe toate tipurile de sol, reducând stresul plantelor provocat de deficitul de umiditate în sol.